Minnamurra Rainforest Centre

M - Building Eastern View for blog

Following completion of design and documentation, the Minnamurra Rainforest Centre in Minnamurra National Park is now out to tender. This is the first stage of a master plan for the precinct prepared by Phillips Marler for the NSW National Parks and Wildlife Service in 1918. If fully implemented it will realise a dramatic transformation of the existing building, incorporating a café, commercial kitchen, kiosk, new outdoor spaces and a potential future venue for functions and special events.

M - Entry View

The exterior of the building is clad in bushfire resistant Spotted Gum and the interior of the Café incorporates a dramatic new ceiling design featuring a laser-cut pattern based on the image of the Livistona australis palm lit by customised, minimal power LED light fittings.

Interior view 1 M - Deck View